10 klasszikus főzelék ebédre és vacsorára - Ezek a főzelékek nem hagynak cserben az influenza idején sem!

Főzeléket enni gyerekként kín, felnőttként kincs, legalábbis a legtöbb esetben. Ezeken a borongós de enyhe napokon fontos, hogy sok zöldséget együnk, akár főzelék formájában!

  1. 1.

    Vöröslencse-főzelék citromos húsgolyókkal

  2. 2.

    Spenót szerecsendióval ízesítve

  3. 3.

    Hagyományos lencsefőzelék

  4. 4.

    Ízes krumplifőzelék

  5. 5.

    Tejszínes-kapros cukkinifőzelék

  6. 6.

    Aludttejes tökfőzelék férjem kedvére

  7. 7.

    A legegyszerűbb krumplifőzelék

  8. 8.

    A legegyszerűbb zöldborsófőzelék

  9. 9.

    Currys sárgaborsó-főzelék

  10. 10.

    Sárgaborsó főzelék 5. - sonkalében főtt, lilahagymával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek