10 ízletes és illatos fogás kelkáposztából

Kelkáposztafőzelék? Az is isteni, de ebből a zöldségből rengeteg szuper ételt készíthetsz. Nem is sejtenéd, milyen sokrétű a felhasználása. Íme 10 nyomós érv!

  1. 1.

    Sajtos rakott kelkáposzta

  2. 2.

    Frankfurti leves egyszerűen

  3. 3.

    Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától

  4. 4.

    Kínai pirított tészta csirkével

  5. 5.

    Wokban sült zöldség rákkal és quinoával

  6. 6.

    Sütőtökös frankfurti leves

  7. 7.

    Rakott kel Jahmaica konyhájából

  8. 8.

    Toszkán kelkáposztaleves

  9. 9.

    Kelkáposztás-szalonnás tészta buggyantott tojással

  10. 10.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek