Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival recept

Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival
Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival
125 perc / előkészület: 15 perc főzés: 110 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olasz ízek kedvelőinek.

hozzávalók / 2 adag

ragu

gnocchi

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos ragu, olasz marharagu
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a sárgarépát szeleteljük. A szalonnát felkockázzuk. A húst nagyobb kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olívaolajon a szalonnát megpirítjuk, a hagymát dinszteljük, majd a húst fehérre sütjük. Hozzáadjuk a répát, majd a paprikákat, végül a paradicsomot Fűszerezzük, beleöntjük a paradicsompürét és az alaplevet. Belerakjuk a babérlevelet és a kakukkfüvet. Lefedve másfél órát főzzük, időnként megkavarjuk.
  3. Amikor már a hús csaknem puha, hozzáöntjük a vörösbort. Még 20 percig főzzük tovább.
  4. Közben elkészítjük a gnocchit. A krumplit héjában megfőzzük. A krumplit összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrjuk, majd nudlikat formázunk. Forró vízben megfőzzük. Kevés olajban megforgatjuk, kicsit megpirítjuk.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé marharagut.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 861
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

977