Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival

Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival
Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival
125 perc / előkészület: 15 perc főzés: 110 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olasz ízek kedvelőinek.

hozzávalók / 2 adag

ragu

gnocchi

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a sárgarépát szeleteljük. A szalonnát felkockázzuk. A húst nagyobb kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olívaolajon a szalonnát megpirítjuk, a hagymát dinszteljük, majd a húst fehérre sütjük. Hozzáadjuk a répát, majd a paprikákat, végül a paradicsomot Fűszerezzük, beleöntjük a paradicsompürét és az alaplevet. Belerakjuk a babérlevelet és a kakukkfüvet. Lefedve másfél órát főzzük, időnként megkavarjuk.
  3. Amikor már a hús csaknem puha, hozzáöntjük a vörösbort. Még 20 percig főzzük tovább.
  4. Közben elkészítjük a gnocchit. A krumplit héjában megfőzzük. A krumplit összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrjuk, majd nudlikat formázunk. Forró vízben megfőzzük. Kevés olajban megforgatjuk, kicsit megpirítjuk.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé marharagut.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 027
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos ragu, olasz marharagu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

977
marhahús 35 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
sárgarépa 2 db
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 1 db
chili 2 db
sűrített paradicsom 8 dkg
kakukkfű 6 szál
babérlevél 1 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
alaplé 2 dl
vörösbor 2 dl
burgonya 4 db
finomliszt 4 evőkanál
tojás 1 db
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek