hozzászólások

leírás

Az alaplével kapcsolatban az elv egyszerű: az adott alaplére egy új levest építünk fel.
Alaplevet készíthetünk csak zöldségekből, vagy húsokból, szárnyasból, marhából, halból.
Egy tipp a sok közül: ha van otthon csirke alapleve és akad rizs a kamrájában, nem lehet gond a vacsora: egy jó rizottót készíthet a családnak.
Magas zselatintartalma miatt az éttermekben az egyik leghasznosabb a borjúlábból készült alaplé, mely vadhúsok főzésére is alkalmas.
Készítsünk tehát alaplevet otthon is friss, ízletes alapanyagokból. Leveskocka helyett.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben körülbelül egy hétig, vagy mélyhűtve két-hátom hónapig áll el.

Alaplé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!