hozzászólások

leírás

Aromás, édeskés ízű mediterrán fűszernövény, eredetileg Dél-Európában, Nyugat-és Észak-Afrikában őshonos. A bárányhúsnak különleges aromát ad, jól illik még halakhoz, sertéshúshoz és a mediterrán zöldségekhez. Különösen kedvelik a franciák: a provance-i fűszerkeverék elmaradhatatlan része.
Fotó: flickr - Thyme 0 by Andy Ciordia

mikor vegyem

Májustól novemberig.

hogyan tároljam

Szárított formában, légmentesen lezárt dobozban tartva, fél évig megőrzi aromáját. Frissen, benedvesített konyhai papírtörlőbe tekerve, hűtőszekrényben tartva néhány napig felhasználható marad.

Kakukkfű alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!