Anyák napja

Anyák napi ajándék - újragondolva

Ha anyák napján látogatóba megyünk, illik valamit vinni édesanyánknak. Legyen az egy szál virág, bonbon, vagy akár egy kissé félresikerült, aprócska különlegesség.

admin

Anyák napja a nagyvilágban

A különböző ünnepekhez kapcsolódó hagyományok igen változatosak világszerte, az anyák napja azonban mindenhol ugyanarról szól: szeretet, hála és megbecsülés övezi ezt a napot.

admin

Legnépszerűbb epres sütik

Az idei anyák napjára már beérett az eper, ami egyet jelent a lenyűgöző és elegáns desszertekkel. Köszöntsük az anyákat a legnépszerűbb epres sütikkel!

admin

Meglepetések anyáknak

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük! Nem kell tovább keresnetek a megfelelő ajándékot, hiszen különböző árkategóriájú termékekkel segítünk a választásban!

admin

Használd fel kreatívan az orgonát!

Sok növényről nem is gondolnánk, hogy ehető, hiszen csak a kertek díszeként ismerjük. Ilyen az orgona is, amelyből isteni levest, szörpöt vagy akár ecetet is készíthetünk!

Dávid

Ötletes ajándékok táblafestékkel

Divatban a táblafesték, amellyel egy kis nosztalgikus életérzést csempészhetünk mindennapjainkba. Megunt dobozainkat, csecsebecséinket dobhatjuk fel egyszerűen és nagyszerűen.

admin

Gasztroajándékok otthonról

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy mivel is kedveskedhetünk édesanyánknak eme jeles napon. Esztétikus, kreatív, és költséghatékony ötleteink következnek!

admin

Pitypangot a salátába - együnk virágot!

Elöljáróban annyit, hogy nem minden virág ehető! Járjuk körbe a témát, mielőtt „legelésre” adnánk a fejünket. Bemutatunk pár virágot, ami nem csak a természetben mutat jól!

admin

Mézes Mackó Büfé a Szamosnál

Sokan emlékeznek még a Mézes Mackó kaszinótojására, tormás sonkatekercsére és hidegtálaira. Az eredeti receptek alapján a Szamos Műhelyben néhány hete újra gyártják őket! (x)

Nosalty

Címlapról ajánljuk

5 módszer, hogy okosan újrahasznosítsd a régi ruháidat

Alapvetően évente egyszer érdemes átnézni a gardróbunkat, hogy ne legyen tele felesleges darabokkal: így helyet csinálhatunk az új ruháknak, és sokkal rendezettebb lehet a ruhásszekrényünk is. De mit csináljunk azokkal a farmerekkel, pólókkal és társaikkal, amiket ilyenkor kiszelektálunk?

Szabó Anna

További cikkek