Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós rumhab

Túrós rumhab
Túrós rumhab
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a finom, habkönnyű desszert nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A túrót a tojások sárgájával, porcukorral és a rummal simára kavarjuk.
  2. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a túrós masszához keverjük.
  3. A krémet elosztjuk 2 pohárba, megszórjuk a csokoládéforgáccsal, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 762
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

túróhab, rumos túrókrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

238
tehéntúró 75 g
tojás 2 db
porcukor 2 púpozott ek
rum 2 ek
csokoládéforgács 1 ek