Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tiramisu 6. - természetes édesítővel

Tiramisu 6. - természetes édesítővel
Tiramisu 6. - természetes édesítővel
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többször készítettem már Steviával tiramisut (hogy cukorbetegek is fogyaszthassák), és sem rokonok, sem ismerősök nem vették észre, hogy nem cukorral készült. A BioStevia Light nem ad "más" ízt az édességnek, biztonsággal használható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük le a kávét, és ízlés szerint édesítsük BioSteviával. (Én két  BioStevia tasakkal édesítettem.)
  2. A 3 tojássárgáját, a BioStevia Light-ot és a mascarpone-t keverjük össze, hogy egy egységes krémet kapjunk.
  3. A tojásfehérjéket verjük habosra.
  4. Óvatosan forgassuk a krémbe a felvert tojásfehérjét.
  5. Tegyük le az első réteg babapiskótát. Mártsuk őket a kávéba, és helyezzük egymás mellé egy tálba.
  6. Kenjünk rá egy réteg krémet, majd szórjuk meg vékonyan kakaóporral.
  7. Ismételjük meg az 5-6. lépést még egyszer.
  8. Amint a tiramisu elkészült, tegyük hűtőbe, és hagyjuk bent egy éjszakára, hogy az ízek jól összeérjenek.
  9. Fogyasszuk egészséggel! :)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 570
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

BioStevia

Mióta szakács: 2010.08.06.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tiramisu steviával édesítve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

501
babapiskóta 20 dkg
mascarpone 25 dkg
tojás 3 db
stevia 0.5 teáskanál
feketekávé 2 dl
cukrozatlan kakaópor 1 ek