r
Nosalty Logó

Tejfölös-sajtos csirke ahogy zsozsi készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tejfölös-sajtos csirke ahogy zsozsi készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 17% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 430 kcal
  • 17% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2582 kcal
  • 17% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 156 kcal
  • 17% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    177 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1514.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    499 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    144 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 430 kcal
  • 17% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277 g

Zsír

  • Összesen
    117.9 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1062 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9084.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    287 mg
  • Kálcium
    1351 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    379 mg
  • Foszfor
    2996 mg
  • Nátrium
    4050 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1137.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    877 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    910 mg
  • Retinol - A vitamin:
    862 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 2582 kcal
  • 17% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    547.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, megsózzuk, majd a fűszeres lisztben megforgatjuk.
  2. Kikent tepsibe terítjük a szeleteket (ha maradt liszt, a maradékot nyugodtan szórjuk rá).
  3. A vöröshagymát felkarikázzuk, és mielőtt a húsra tennék, megfonnyasztjuk némi olajon.
  4. Ezután rátesszük a húsra, majd tejföllel megkenjük az egészet.
  5. Végül bőségesen megszórjuk sajttal.
  6. Előmelegített sütőben alufóliával letakarva sütjük. Ha a hús megpuhult, levesszük róla a fóliát, hogy a sajt is rápiruljon.
  7. Köretként bármit adhatunk hozzá, de a saláta a legmegfelelőbb, mert elég nehéz étel.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9180
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A sajt, a tejföl és a csirke nálunk mindenki nagy kedvence. A három kombinációja pedig pláne!:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek