r
Nosalty Logó

Szendvicssütőben sütött sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Katrin
Szendvicssütőben sütött sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 251 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 2000 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 404 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    6.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 251 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    48.6 g

Zsír

  • Összesen
    125.5 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2665.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    785 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    1128 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.7 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 2000 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    538.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 404 Kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kis liszten kinyújtjuk a leveles tésztát, s kétszer akkora darabokra vágjuk, mint amekkora szendvics megsül a szendvicssütőnkben.
  2. Nekem ebből a mennyiségből 12 db lett. Tehát 6 db-ot nutellával töltöttem meg, azaz a tészta egyik felére kenjük a nutellát, szélét pici vízzel megkenjük, majd a tészta másik felét ráterítjük, szélét lenyomkodjuk, hogy sütés közben ne folyjon ki a töltelék.
  3. A másik 6 db-ot pedig szeletelt sajttal töltöttem meg, azaz a tészta egyik felére raktam a szelet sajtot, szélét ugyanúgy pici vízzel megkenjük, s ugyanúgy járunk el vele, mint a nutellás töltelékü sütivel.
  4. Az én szendvicssütőmbe egyszerre 2 db tészta fér, s körülbelül 8 perc alatt meg is sül. Utána ahogy kivettük a megsült sütiket, kettétörjük, s tányérra rendezzük.
  5. Az édes töltelékeset megszórjuk porcukorral.
  6. A sajttal töltött tészták tetejét megkenjük még nyersen kis vízzel, majd rászórunk egy kicsi lenmagot, s azzal együtt sütjük meg, szintén 8 perc alatt.
  7. Ahogy langyosra hűlt, máris ehetjük.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 406
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 91148
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 07.

Ajánló

Finom ropogós süti, még sütés után 2 nappal is roppanós, ha nem tesszük nylonba, s ha nem tesszük hűtőbe. Csak simán tálra rendezzük, s úgy tároljuk a lakásban.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Főleg nyáron, nagy melegben érdemes ilyet készíteni, mert nem kell a konyhát bemelegíteni. De bármikor nagyon finom ez a ropogós sütemény...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek