Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sóskafőzelék babáknak

Sóskafőzelék babáknak
Sóskafőzelék babáknak
13 perc / előkészület: 3 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha édesebben szereti a baba, akkor lehet kicsi cukrot is tenni bele. Én nem nagyon vagyok a cukrozás híve, addig jó, míg nem eszik a gyerek sokat belőle.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Külön-külön megfőzzük a sóskát és a burgonyát.
  2. Összeturmixoljuk, hozzáadjuk az olajat és tálalhatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 76 556
elküldve: 1
receptkönyvben: 254
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ancsi1986
Ancsi1986 Mon, 2016-04-04 23:26

Kedves Eri! Liszt nélkül szerettem volna sóskafőzeléket készíteni és nagyon örülök, hogy ráleltem erre az egyszerű, de nagyszerű receptre! Felnőtt-változatban készítettem, ami annyit tesz, hogy egy kis sóval és borssal ízesítettem. Isteni finom lett, nagyon köszönöm :)

Garamira
Garamira Fri, 2014-02-07 00:29

Köszönjük Eri!
Ez a recept életet mentett! Mindenáron sóskát akartunk enni, de semmi tej nem volt itthon... és ha nincs itthon tej, akkor se növényi, se állati semnem...
és nagyon finom volt!!!!!! :)

Heni12
Heni12 Tue, 2013-04-09 11:28

én nem szeretem a sóskát, de a kislányomnak kipróbálnám.
ugyanúgy kell megfőzni, mint a spenótot?
mirelit sóskám van itthon, csak pároljam kicsi vízben és turmixolhatom össze a krumplival?

köszönöm a segítséget

Heni

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2011-02-22 17:03

Csak nyersen nem jó enni a sóskát, az oxálsav elbomlik főzés közben. Ha a főzővizét kicseréled, a vitaminokat is kiöntöd vele.

Kertikené Ági
Kertikené Ági Thu, 2010-08-05 10:58

Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy a sóska első főzővizét, le kell önteni -magas az oxálsav tartalma miatt- majd újból felöntje főzzük készre.

26
sóska 20 dkg
burgonya 1 db
olívaolaj 0.5 teáskanál