Sonkába göngyölt datolya tapas
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
joeanne
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
- 16% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
32g datolya81 kcal
-
68g bacon267 kcal
-
38g gorgonzola132 kcal
Összesen
480
kcal
- 16% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
128g datolya325 kcal
-
272g bacon1069 kcal
-
150g gorgonzola530 kcal
Összesen
1924
kcal
- 16% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
23.3g datolya59 kcal
-
49.5g bacon194 kcal
-
27.3g gorgonzola96 kcal
Összesen
349
kcal
- 16% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.9 g
Zsír
-
Összesen 35.9 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 73 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1674.5 g
-
Cink 101 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 213 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 276 mg
-
Nátrium 1034 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.4 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 37.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22 micro
Összesen
480
kcal
- 16% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 71.5 g
Zsír
-
Összesen 143.4 g
-
Telített zsírsav 61 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 54 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 292 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6698.1 g
-
Cink 402 mg
-
Szelén 79 mg
-
Kálcium 853 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 119 mg
-
Foszfor 1103 mg
-
Nátrium 4138 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 89.4 g
-
Cukor 74 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 150.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 137 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 86 micro
Összesen
1924
kcal
- 16% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13 g
Zsír
-
Összesen 26.1 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1217.8 g
-
Cink 73 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 155 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 201 mg
-
Nátrium 752 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.3 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 27.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 16 micro
Összesen
349
kcal
Hozzávalók
-
16 db datolya
-
16 szelet bacon
-
150 g gorgonzola
Elkészítés
- A datolyát hosszába bevágjuk, a magokat eltávolítjuk. Sajtot teszünk a mag helyére, majd baconnel becsavarjuk.
- Átszúrjuk egy fogpiszkálóval, és mehet asütőbe 5-10 percre.
- Sütés hőfoka: 150 °C
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 2533
- Feltöltés dátuma: 2012. május 01.
Ajánló
Aki nem szereti a sajtot tehet bele egy fél diószemet.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
joeanne
17 recept
Egy spanyol étteremben ettem, azóta én is elkészítem, nagyon ízlett eddig minden vendégemnek.