adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
283
Kalória
2.6g
Fehérje
70.7g
Szénhidrát
0.7g
Zsír
160.6g
Víz
-
Koleszterin
3.7g
Élelmi rost
67.1g
Cukor
- 1% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
2000g sárgabarack893 kcal
-
500g cukor1935 kcal
Összesen
2828
kcal
- 1% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.6 g
Zsír
-
Összesen 0.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 90.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 70.7 g
-
Cukor 67 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 160.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 179 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 35 micro
-
β-karotin 2035 micro
-
β-crypt 193 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 166 micro
Összesen
283
kcal
- 1% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26 g
Zsír
-
Összesen 7.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 903.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 247 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 186 mg
-
Foszfor 428 mg
-
Nátrium 24 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrát
-
Összesen 706.7 g
-
Cukor 671 mg
-
Élelmi rost 37 mg
Víz
-
Összesen 1606.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1786 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 17 mg
-
C vitamin: 186 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 61 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 167 micro
-
Kolin: 52 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 353 micro
-
β-karotin 20348 micro
-
β-crypt 1934 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1655 micro
Összesen
2828
kcal
- 1% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 0.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 36.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 17 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 28.3 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 64.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 71 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 814 micro
-
β-crypt 77 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
113
kcal
Elkészítés
- Leturmixoljuk a barackot. Nem muszáj meghámozni, ha nem szeretnénk, hiszen semmit nem ront az ízén, sőt.
- Egy nagy fazékban a cukorral együtt legalább 1-2 órán keresztül főzzük. 5-10 percenként keverjünk rajta egyet.
- Alaposan kifertőtlenített befőttes üvegekbe kanalazzuk, majd fejre fordítva meleg takaróba burkoljuk legalább 1 napra.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 p
- Főzés ideje: 120 p
Első receptem a Kékfestő Konyhában. A zöldségesben kifejezetten lekvárnak való barackot találtam. Azt mondták, meg kell hámozni, de én hiába forráztam le, nem jött le a héja, úgyhogy hagytam az egészet benne. Semmit sem rontott az ízén, isteni lett.