Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás-borsos törpeharcsa

Paprikás-borsos törpeharcsa
Paprikás-borsos törpeharcsa
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyáron a Holt-Kőrös partján nyaraltunk, vittük magunkkal a pecabotokat is. Volt kapás rendesen, a környék összes kis kövér törpeharcsája nálunk landolt :) Egy részét még ott helyben megsütöttük vacsinak, de egy még nagyobb adagot hazahoztunk fagyasztva. Mivel a törpeharcsa elég aprócska ahhoz, hogy paprikást lehessen belőle készíteni, inkább így sütjük meg hirtelen, és mindig nagyon elégedetten ropogtatjuk :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tisztított törpeharcsákat besózzuk.
  2. A lisztet összekeverjük a pirospaprikával és a borssal.
  3. Forró olajban oldalaként 2-2 perc alatt kisütjük.
  4. Ropogtatva fogyasztjuk :) 
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 9 501
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsófi.M

Mióta szakács: 2011.11.03.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hirtelen sütött törpeharcsa, sült hal, sült törpeharcsa

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

jolci
jolci Fri, 2013-10-18 11:37

A legfinomabb halas csemege! Én,paprikás lisztben sütöm,amit egy kis fokhagymával bolondítok meg,de így is biztosan nagyon finom! :)

259
törpeharcsa 50 dkg
finomliszt 5 dkg
füstölt pirospaprika 3 teáskanál
bors 1 teáskanál
0 ízlés szerint