Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyoróvajas sajttorta

Mogyoróvajas sajttorta
Mogyoróvajas sajttorta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi energiabomba, ami könnyen, sütés nélkül elkészíthető.

hozzávalók / 8 adag

Kekszalap hozzávalói

Krém hozzávalói

Szólj hozzá!

elkészítés

Kekszalap hozzávalói

  1. A kekszet összemorzsoljuk a vajjal, hogy nedves homok állagú legyen.
  2. Hozzámorzsolunk 2 tk. mogyoróvajat. Hogy összeálljon, öntünk hozzá 2 ek. vizet
  3. A masszát egyenletes vastagságban, egy 24 cm átmérőjű piteformába nyomkodjuk.
  4. Betesszük az alapot a hűtőbe, amíg elkészítjük a krémet.

Krém hozzávalói

  1. Összekeverjük a mascarponét, a mogyoróvajat és a porcukrot.
  2. Az alapra öntjük a krémet, és egyenletesen elsimítjuk.
  3. A kész tortát visszatesszük a hűtőbe. Másfél óra alatt megdermed, és szeletelhető.
  • tepsi mérete: 24 cm
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 390
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pulykatojás

Mióta szakács: 2015.04.10.
7 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
alkalom: születésnap
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
mikor: tízórai, uzsonna
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

sajttorta mogyoróvajjal, krémes sajttorta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

747
kekszmorzsa 280 g
vaj 100 g
víz 2 evőkanál
mogyoróvaj 2 teáskanál
mascarpone 500 g
mogyoróvaj 300 g
porcukor 50 g