Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyes-rebarbarás smoothie

Meggyes-rebarbarás smoothie
Meggyes-rebarbarás smoothie
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A meggy és a rebarbara hűsítő és pikáns íze mellett sok vitamint tartalmaz.
A rebarbara összetevője a klorofill, amely igen erőteljes méregtelenítő és lúgosító hatással van a szervezetre. A levelek további jellemzője, hogy magas ásványi anyag tartalommal rendelkeznek (kivétel nélkül mindegyiknek igen magas a kálcium tartalma!), így jelentős szerepük van a szervezet mikrotápanyag ellátásában.
A változatos és egészséges táplálkozásban napi szinten kellene ezeket a csodálatos növényi részeket fogyasztani akár főve, de inkább nyersen, hisz nyersen nagy részük kiváló emésztést helyreállító, lúgosító, béltisztító és gyomorregeneráló.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

A reggeli vagy vacsora helyett...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat kikavarjuk a géppel, vagy turmixoljuk.
  2. Díszítjük meggyel, tejszínhabbal.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 162
elküldve: 1
receptkönyvben: 87
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csaba Magdi

Mióta szakács: 2011.05.10.
50 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

nyers gyümölcs- és zöldséglé, meggyes-rebarbarás turmix

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Csaba Magdi
Csaba Magdi / Csaba Magdi Sun, 2011-07-03 13:25

Már megtettem többször is köszi és a kis videókat is megnéztem.
Gratulálok nagyon kedvemre valóak a receptek és az oldalad is.
Üdvözlettel: Magdi.

Buza Sándor
Buza Sándor Sun, 2011-07-03 11:49

Szia, Magdi! Én is imádom a rebarbarát, mert az igazi, jó, falusi sóskára emékeztet a valóban pikáns íze.

Csaba Magdi
Csaba Magdi / Csaba Magdi Sun, 2011-07-03 13:04

Szia Sándor!
Igen én is ettem még a kerítésről is a vadsóskát is.
Köszönöm megtisztelő leveled !!!
Üdvözlettel: Magdi

647
meggy 25 dkg
rebarbara 3 dkg
méz 3 ek
víz 2 dl
jégkocka 3 db
meggy 2 dkg
habtejszín 1 dl