Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyes-csokis púp

Meggyes-csokis púp
Meggyes-csokis púp
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Almás púposom beígért csokis-meggyes változata. Szintén nagy sikert aratott!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Végtelensok módon variálható, hipergyors, korhatár nélküli desszert.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot a csomagolás szerint elkészítjük.
  2. Amíg hűl, a kalácsot / piskótát / babapiskótát kis darabokra, vagy a formánknak megfelelő méretűre vágjuk.
  3. Hideg vízzel kiöblített tálkába vagy formába rétegezzük: az aljára néhány evőkanál kinyomkodott meggybefőtt, rá a csokis puding, majd a tetejére a piskóta. 
  4. Hűtőszekrényben kb. 1 órát hűtjük, majd kiborítva tálaljuk, ízlés szerint csokireszelékkel, tejszínhabbal díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 240
elküldve: 1
receptkönyvben: 83
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

swed

Mióta szakács: 2008.12.01.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
receptverseny: Haas Natural receptverseny
mikor: mindig, tízórai, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

piskótás-meggyes halom csokival, pudingos-meggyes piskóta, meggyes kalács pudinggal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2010-11-19 19:44

Nagyon szépen van tálalva, igazán íncsiklandó!Látszik minden ,amit enni fogok, és amennyire szép, annyira finom is lehet.Elmentve.Éva-Anyóca

Fahéj
Fahéj / Fahéj Fri, 2010-11-19 16:32

Nagyon tetszik, ahogy kinéz, pont annyira, mint az almás változat! Üdv: Fahéj

414
tej 5 dl
csokoládés pudingpor 1 csomag
cukor 1 ek
meggybefőtt 20 dkg
babapiskóta 20 dkg
csokoládéforgács 4 ek
habtejszín 40 ml