Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-füstölt sajtos rántotta

Medvehagymás-füstölt sajtos rántotta
Medvehagymás-füstölt sajtos rántotta
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha könnyű, friss reggelire vágysz, ez a rántotta remek választás.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk.
  2. A sajtot lereszeljük.
  3. A tojásokat felverjük a tejszínnel, ízlés szerint sózzuk borsozzuk, majd hozzákeverjük a felaprított medvehagymát.
  4. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat,  ráöntjük a tojást, és kevergetve készre sütjük.
  5. Amikor a tojás elkészült, hozzáadjuk a reszelt sajtot, és pár perc alatt összesütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 539
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Dina79

Mióta szakács: 2013.01.26.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai
adag: 1 főre
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

medvehagymás omlett, rántotta sajtosan, tojásos reggeli medvehagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

714
tojás 3 db
főzőtejszín 1 dl
medvehagyma 5 dkg
füstölt sajt 5 dkg
napraforgó olaj 2 ek
1 csipet
bors 0 ízlés szerint