Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mangó lassi

Mangó lassi
Mangó lassi
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tradícionális indiai frissítő ital, melynek léteznek édes és sós változatai. Az előbbiekbe jellemzően valamilyen gyümölcs (sokszor mangó) is kerül, az utóbbiakat pedig sóval, borssal, néha köménymaggal ízesítik.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mangó húsát a joghurttal és a vízzel együtt összeturmixoljuk.
  2. Magas szárú poharakba töltjük és szívószállal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 41 108
elküldve: 2
receptkönyvben: 467
elkészítve: 9/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
konyha: indiai
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: italok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mango lassi, mangó lasszi, mango lasszi

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Akugawa
Molnár Péter / Akugawa Fri, 2010-01-08 00:10

Egy sós változat:
0.5 dkg durvára tört római kömény,
késhegynyi fokhagyma granulátum, (vagy egy kis gerezd fokhagyma fele)
ízlés szerint só, a tetejére frissen durvára tört zöld bors,
250 g natúr joghurt, és
1.25 dl víz

A hozzávalókat a zöld bors kivételével turmixoljuk, és jégbe hűtjük.
Fogyasztáskor a tetejét meghintjük a zöld borssal.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2009-08-28 19:42

imádom :-)

161
mangó 2 db
joghurt 500 g
víz 2.5 dl