Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málna ecetes dresszing

Málna ecetes dresszing
Málna ecetes dresszing
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt szerencsém a Jar Platinum receptverseny egyik győzteseként Bereznay Tamással főznöm egy nagyon jó hangulatú estén, ahol is a salátára ez a dresszing készült, bár ott fehérborecettel készítettük.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát a cukorral, a vízzel és az ecettel addig forraljuk, míg kb. a felére redukálódik. Ekkor sűrű szitán átszűrjük.
  2. Az átpasszírozott koncentrátumot az olívaolajjal kikeverjük. Salátára öntjük.
  3. Hűtőben 1-2 hétig is eltartható.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 380
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

málnás dresszing, ecetes salátaöntet, málnás öntet salátára

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

55
málna 15 dkg
sherryecet 0.5 dl
balzsamecet 1 ek
barna cukor 5 dkg
víz 1 dl
olívaolaj 0.5 dl