Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mákfagyi

Mákfagyi
Mákfagyi
35 perc / előkészület: 30 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az eddigi nagy kedvenc házi fagyink!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A habtejszínt könnyű habbá verjük.
  2. A többi alapanyagot pedig alacsony fokozatú lángon összemelegítjük, mikor kihűlt, hozzáforgatjuk a habtejszínhez.
  3. 4 órára hűtőbe tesszük, és csak ezután kerülhet a már egy nappal előre mélyhűtőben lehűtött edénybe.
  4. A géppel 30-40 perc alatt fokozatosan összedolgozzuk, és mikor kész, még kicsit a mélyhűtőben pihentetjük fogyasztás előtt.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 013
elküldve: 0
receptkönyvben: 69
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: házi fagyi
hasonló kategóriák: sorbet, karamellfagyi, parfé, vaníliafagyi, fagyitorta, fagyikehely, gyümölcsfagyi

egyéb elnevezések

vaníliás mákfagyi, mákos fagylalt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

381
habtejszín 2 dl
tej 1 dl
sűrített tej 100 g
vaníliás cukor 1 csomag
mák 10 dkg