adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
343
Kalória
4.8g
Fehérje
43.7g
Szénhidrát
18.3g
Zsír
267g
Víz
65.3g
Koleszterin
2.5g
Élelmi rost
35.8g
Cukor
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
210g őszibarack konzerv151 kcal
-
75g joghurt46 kcal
-
50g habtejszín146 kcal
Összesen
343
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
840g őszibarack konzerv605 kcal
-
300g joghurt183 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
Összesen
1372
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
62.7g őszibarack konzerv45 kcal
-
22.4g joghurt14 kcal
-
14.9g habtejszín44 kcal
Összesen
103
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 18.3 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 65 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 349 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 64 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 43.7 g
-
Cukor 36 mg
-
Élelmi rost 3 mg
Víz
-
Összesen 267 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 225 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 157 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 733 micro
-
β-crypt 179 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 69 micro
Összesen
343
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 19.1 g
Zsír
-
Összesen 73.1 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 261 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1396.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 526 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 92 mg
-
Foszfor 508 mg
-
Nátrium 256 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 174.7 g
-
Cukor 143 mg
-
Élelmi rost 10 mg
Víz
-
Összesen 1067.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 899 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 105 micro
-
Kolin: 111 mg
-
Retinol - A vitamin: 629 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2932 micro
-
β-crypt 714 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 277 micro
Összesen
1372
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 104.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 38 mg
-
Nátrium 19 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 13 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 79.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 219 micro
-
β-crypt 53 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
103
kcal
Elkészítés
- 4 fél barackot vágjunk apróra. Tegyük félre.
- Öntsük turmixgépbe a befőttet a levével együtt, és turmixoljuk össze. Egy nagyobb tálba öntsük ki a barackpépet.
- Adjuk hozzá a natúr joghurtokat, és habverővel keverjük össze.
- Egy másik tálban verjük fel a habtejszínt, majd ezt is jól keverjük el a joghurtos barackkal.
- Végül szórjuk bele a félretett barackdarabokat, és tegyük a hűtőbe 1-2 órára.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 p
A férjem nagyon kedveli a gyümölcsleveseket, főleg a krémleveseket, neki készítettem ezt a könnyű őszibaracklevest.