Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos sajttekercs

Kolbászos sajttekercs
Kolbászos sajttekercs
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak jó minőségű sajtot használjunk, akkor nem kell mérgelődnünk, hogy nem lehet nyújtani.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot hűtőtasakba tesszük, forró vízben addig melegítjük, míg puha nem lesz. Folpackon téglalap alakúra kinyújtjuk.
  2. Húsos kolbászt ledaráljuk, annyi sajtot adunk hozzá, hogy kenhető állagú legyen. 
  3. Megkenjük a masszával a sajtot, és feltekerjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 676
elküldve: 8
receptkönyvben: 272
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sajttekercs, kolbászos krémmel töltött sajttekercs, sajttekercs kolbászos krémmel

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

LilaPalizsán
LilaPadlizsán / LilaPalizsán Thu, 2014-04-10 17:49

imádom a sajttekercseket, sokféle töltelékkel kipróbáltam már,kolbászosat eddig még nem csináltam, de a hétvégére ez a terv, nagyon jól hangzik :) és csudajól néz ki

vcsuka
pussycat / vcsuka Fri, 2013-02-22 05:11

Szia Helga! Itt van megint egy remekmuved!!! Mit gondolsz, lehetne edami sajtbol is csinalni, itt ahol en elek, nincsen trapista sajt, es nagyon tetszik a recept? Koszi, Veronika

mira1
Helga1 / mira1 Fri, 2013-02-22 18:17

Szia Veronika! Még nem csináltam edami sajtból, de szerintem jó az is. Ha melegíted látni fogod, hogy rendesen puhul-e. Jártam már úgy , hogy melegítéskor a "sajtból" lé és egy darabos fehér használhatatlan massza lett.
Nagyon örülök a hozzászólásaidnak, teljesen feldob ha olvasom. Köszönöm: Helga

vcsuka
pussycat / vcsuka Sat, 2013-02-23 00:50

Koszi a gyors valaszt Helga! de en csak amulok-bamulok ezeken a szepseges hidegtalaidon, nagyon profik. Szep hetveget! Veronika

nyughatatlan8
nyughatatlan8 Thu, 2013-02-21 21:14

Szia Helga!Próbáltad esetleg sonkával is?Sajnos én nem ehetek füstölt kolbászt.Lehetséges azzal is megcsinálni szerinted?Üdv.:Éva

mira1
Helga1 / mira1 Fri, 2013-02-22 18:04

Szia Éva! Biztos jó darált sonkával is, csak akkor lehet, hogy több krémsajt vagy mascarpone kell hozzá. A lényeg, hogy jól kenhető, de ne túl lágy legyen. A krémsajtok között van ami nagyon folyós, az nem jó hozzá, ezért pártoltam át a mascarpone-ra. Üdv: Helga

nyughatatlan8
nyughatatlan8 Fri, 2013-02-22 18:13

Köszi a gyors választ,azt hiszem a közelgő húsvét jó alkalom lesz a kipróbálásra!Üdv.:Éva

319
trappista sajt 25 dkg
lángolt kolbász 20 dkg
krémsajt 5 dkg