Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hollandi mártás ahogy Évi néni készíti

Hollandi mártás ahogy Évi néni készíti
Hollandi mártás ahogy Évi néni készíti
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Benedek fiamnak Benedek tojást készítettem, melynek elmaradhatatlan kelléke ez a mártás.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat kis lángon egy serpenyőben addig forraljuk, míg a víztartalma teljesen elpárolog, így válik tisztított vajjá.
  2. A tojássárgáját vízgőz felett habverővel keverjük, miközben folyamatosan adagoljuk hozzá a tisztított vajat.
  3. Ezt követően hozzáadjuk a sót, fehérborsot, citromlét és a cayenne borsot, és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 176
elküldve: 1
receptkönyvben: 85
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: köret

egyéb elnevezések

főzött mártás, tojássárgájából főzött mártás, borsos főzött mártás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

393
tojássárgája 1 db
vaj 10 dkg
1 csipet
fehér bors 1 csipet
citromlé 2 ek
cayenne bors 1 csipet