Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis brassói párizsival

Hamis brassói párizsival
Hamis brassói párizsival
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édesanyámtól származik a recept, mindig ezt csinálja, ha gyors, de kiadós vacsorát főz az unokáinak.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ajánlom mindenkinek, aki gyors vacsira vágyik. Gyerekek is szívesen fogyasztják, akár 8-10 hónapos kortól is. A kétéves fiam imádja.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit hámozzuk meg, és vágjuk 1-2 centis kockákra, majd tegyünk ugyanígy a rúd párizsival is.
  2. Egy teflonos serpenyőbe tesszük, sózzuk, kevéske olajon lassú tűzön pároljuk, amíg a krumpli meg nem puhul.
  3. Ha már puha, hirtelen tűzön odapirítjuk, és kész is.
  4. Élvezettel elfogyasztjuk.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 381
elküldve: 0
receptkönyvben: 91
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
781 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
babakonyha: baba 8-12 hónap
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párizsis brassói, brassói párizsival, hamis brassói

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kuklaancsa
kuklaancsa Mon, 2014-10-06 21:53

Én épp most próbáltam ki ezt a receptet, már kb. 1 órája (nem túlzás) párolom a húst a krumplival együtt egy teflonos serpenyőben kis lángon, de az a fránya krumpli nem akar megpuhulni, inkább meg akar égni még keményen... :-( Nem maradt ki a receptből, hogy egy pici vizet önteni kell alá? Kinek puhul ez meg 15-30 perc alatt?

zsuzsa111
zsuzsa111 Fri, 2012-11-30 09:56

Tulajdonképpen fagyiknak már olyan ízesítései is van -mint pl.pálinka ,sütőtök,gomba ízű stb.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2012-11-27 21:29

Naná, kedves Zsuzsa ;-)
Köszönöm:
Rose :-)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2012-03-25 19:02

Kedves Evamaria!
Ha a hamis brassói elnevezés nem szimpatikus, hívd, ahogyan jól esik.
Foxinak, Rárónak, vagy Pistabának. Én ezen a néven ismertem meg.
Rose

evamaria47
evamaria47 Sun, 2012-03-25 18:10

miért hamis brassói a neve?
lehet hogy finom,de nem is emlékeztet a brassói aprópecsenyére

660
burgonya 50 dkg
párizsi 30 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek