Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halfilével töltött táskák

Halfilével töltött táskák
Halfilével töltött táskák
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a fűszeres halat, ezért is találtam ki, hogy becsomagolom, hogy a fűszerben süljön. Minden íz a párnácskán belül marad, és a hal is finom, puha lesz. Jó étvágyat!:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Amennyiben fagyasztott halat használunk, akkor először is kiengedjük, majd papírtörlővel szárazra töröljük.
  2. A leveles tésztás négy egyenlő négyzetre vágjuk.
  3. A halakat célszerű akkorára szabni, amit majd be tudunk csomagolni a tésztába.
  4. A halakat sózzuk, borsozzuk.
  5. A leveles tészta kockákat megkenjük a felvert tojással, és ezekre ráhelyezünk egy-egy szelet halat.
  6. Alaposan összecsomagoljuk, és a széleket jól lenyomkodjuk, hogy a hal bent maradjon sütés közben.
  7. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a csomagokat, és megkenjük tojással.
  8. Kb. 25 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 883
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Venala

Mióta szakács: 2013.07.14.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: sós süti
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

halas táska, halfilével töltött leveles táska, leveles töltött táska

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

344
hal 50 dkg
leveles tészta 1 csomag
citrombors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
tojás 1 db