Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-paprikás krumpli Angie konyhájából

Hagymás-paprikás krumpli Angie konyhájából
Hagymás-paprikás krumpli Angie konyhájából
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyapám kedvenc étele volt, anyukámmal sokszor készítünk ilyet, nagyon finom, imádom. Nem tudom mi a neve, én tatás krumplinak hívom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát nem túlzottan apróra vágjuk, majd olajon aranysárgára pirítjuk, rádobjuk a nagyobb kockákra vágott paprikákat, sózzuk, és fépuhára pároljuk.
  2. A krumplit vékonyan felkarikázzuk, és a hagymás paprikára dobjuk, sózzuk, elkeverjük, majd egy olajjal kikent tepsibe öntjük. 1,5 dl vizet öntünk rá, lefedjük, és 200 fokon 30 percet sütjük, majd megkeverjük, és tegyük vissza kb 15 percre, de ne fedjük le!
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 400
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tatás krumpli, hagymás krumpli, paprikás-hagymás burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

183
vöröshagyma 3 kis db
paprika 6 db
burgonya 1 kg
0 ízlés szerint