Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Habcsókos vajkrém

Habcsókos vajkrém
Habcsókos vajkrém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az unokahúgomnak az esküvői tortájára készült. Mivel ő glutén- és laktózérzékeny, nagyon nehéz volt neki való tortakrémet találni.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat kockázzuk fel kisebb darabokra.
  2. Gőz fölött verjük fel a tojásfehérjét és a cukrot (8-10 perc).
  3. A félig kész habot verjük tovább fényes és puha csúcsokká elektromos habverővel.
  4. Ha kihűlt, hozzákeverhetjük a vajat és a vaníliát, majd habosra keverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 612
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vajkrém, tortakrém, vajas tortakrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

743
tojásfehérje 6 db
cukor 1 bögre
vaj 480 g
vanília kivonat 2 kávéskanál