r
Nosalty Logó

Francia csokoládétorta 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Viki1214
Francia csokoládétorta 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 699 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2789 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 399 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    195 micro
Összesen 699 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    44.9 g

Zsír

  • Összesen
    140.5 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    729 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1838.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    862 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    347.9 g
  • Cukor
    251 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    809 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    479 mg
  • Retinol - A vitamin:
    796 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    780 micro
Összesen 2789 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.8 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 399 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Gőz fölött olvasszuk fel a vajat, majd adjuk hozzá először a cukrot. Várjuk meg, amíg felolvad, és utána mehet bele a csoki is.
  2. Ha a csoki is felolvadt, húzzuk le a tűzhelyről, egyenkéntkeverjük bele a tojásokat, vigyázva nehogy kicsapódjanak.
  3. Ezután keverjük bele a lisztet, majd az előzőleg megpirított mandulát vagy diót. (Forró serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül pirítsuk pár percig.).
  4. Kivajazott tortaformába töltjük, és megsütjük. Végezzünk tűpróbát is.
  5. Melegen tálaljuk.
  6. .
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 14896
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 23.

Ajánló

Tálalhatjuk fagyival, csokiöntettel, ki mivel szereti.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Viki1214 1 recept

Az egyik áruház karácsonyi kis különkiadásában bukkantam rá, megtetszett, megcsináltam. Extra csokis. Az eredeti recept karamell-, és málnaöntetet ajánl hozzá a fagyin kívül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!