Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forralt vörösbor

Forralt vörösbor
Forralt vörösbor
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hideg, téli estéken jól felmelegít. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bort zománcozott lábosban felhevítjük. Ne forrjon, csak épp gyöngyözzön.
  2. Lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk a rumot, és a fűszereket. Lefedve negyed órán át állni hagyjuk.
  3. Hozzákeverjük a cukrot is, és forrón, bögrékbe szűrve tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 151
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forralt bor, fűszeres forralt bor

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

400
vörösbor 1.2 l
cukor 12 ek
rum 0.5 dl
szegfűszeg 10 db
fahéjrúd 2 db