Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-narancsos ital

Epres-narancsos ital
Epres-narancsos ital
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Biztos nem vagyok egyedül azzal, hogy nyáron, éhesen csak gyümölcsökre vágyom, így nem is esik semmi jobban egy hűsítő gyümölcsös turmixnál. Laktató, és nem is terheli le a gyomrot feleslegesen ebben a hőségben.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Narancs helyett rakhatunk bele sárgabarackot vagy sárgadinnyét is.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vérnarancsot meghámozzuk, és a fehér részt is eltávolítjuk. (Mert különben keserű lesz tőle az ital.) Kicsit macerás minden bőrt eltávolítani, hogy csak a húsát kapjuk meg, ezért én vérnarancslével szoktam helyettesíteni.
  2. Az epret megmossuk, felnegyedeljük, és minden hozzávalót egy tálban botmixerrel krémesre pürésítünk.
  3. Elosszuk a poharakban, és eperrel dekoráljuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 817
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: osztrák
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres-narancsos kefír, Epres kefíres ital, epres-vérnarancsos kefíres ital

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

153
eper 10 dkg
vérnarancs 1 közepes db
kefir 2.5 dl
méz 1 ek