r
Nosalty Logó

Csokis sárgabaracklekvár

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
cukroskata
Csokis sárgabaracklekvár
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 518 kcal
  • 2% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2070 kcal
  • 2% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 65 kcal
  • 2% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    573.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    221 mg
  • Nátrium
    122 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.4 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    602.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    670 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    133 micro
  • β-karotin
    7631 micro
  • β-crypt
    725 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    621 micro
Összesen 518 kcal
  • 2% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.8 g

Zsír

  • Összesen
    56.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2293 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    882 mg
  • Nátrium
    487 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    373.6 g
  • Cukor
    314 mg
  • Élelmi rost
    70 mg

VÍZ

  • Összesen
    2411.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2678 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    279 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    276 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    530 micro
  • β-karotin
    30525 micro
  • β-crypt
    2902 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2484 micro
Összesen 2070 kcal
  • 2% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.7 g

Zsír

  • Összesen
    1.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    72.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    963 micro
  • β-crypt
    92 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 65 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot jól megmossuk, és kimagozzuk. A felét lábosba tesszük és a botmixerrel pépesítjük. Hozzáadjuk a barack másik felét, a dzsemfixet, az édesítőt, a mézeskalács fűszert, a mandulalikőrt, a mandulát, és kevergetve főzzük forrás után 5 percig.
  2. A jól kimosott üvegekbe forrásban lévő vizet öntünk, majd kiöntjük belőle, és hagyjuk lecsepegni, így a forró lekvárt forró üvegekbe merjük, belekeverjük a reszelt csokoládét, rátesszük a tetejét, és fejre állítjuk 10 percre.
  3. Hat 3 dl-es üveggel, és még egy kis tálkával lett belőle. A kaláccsal, amit hozzá sütöttem igazán finom volt. Kisunokám csak annyit mondott: isteni.:-) (100gr-ban: energia: 184 KCal, szénhidrát: 16,7 gr)
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 19173
  • Feltöltés dátuma: 2008. augusztus 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
cukroskata 25 recept

Ízbolygó nagyon ígéretes baracklekvárt főzött, amint elolvastam tudtam, hogy ezt nekem is meg kell próbálni, és így is tettem.:-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...