Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chips házilag lila szakácstól

Chips házilag lila szakácstól
Chips házilag lila szakácstól
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszer volt, hol nem volt, egy étteremben egy vendég panaszkodott, hogy a krumpli túl vastag. A szakács ideges lett, hogy kritizálják a főztjét, és a krumplit vékony szeletekre vágta. Ez a chips története.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, és meghámozzuk.
  2. A lehető legvékonyabb szeletekre vájuk fel, de ügyeljünk rá, hogy hasonló méretűek legyenek.
  3. Olajban magas főfokon kisütjük.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 438
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

lila szakács

Mióta szakács: 2012.03.27.
8 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

chips, hajszálvékony sült krumpli, krumpli chips

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Szilviaa
Szilviaa Sat, 2012-05-05 07:03

Mi is szoktunk chipset készíteni, és, hogy jó ropogós legyen, mindenképpen 2-3 alkalommal át is kell mosni, és egy egy mosás között jó szárazra törölgetni. (ha jól emlékszem talán a keményítő miatt, amit a krumpli tartalmaz)
Sült krumpli fűszerekkel pedig az ízesítése is variálható!:))
Szupi!

895
burgonya 1 kg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 dl