Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis só

Chilis só
Chilis só
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az erős ízek kedvelőinek:-).

hozzávalók / 12 adag

  • 50 dkg (vákuum)
  • 5 db chili (paprika)

ajánlat

Tetszés szerinti ételeket ízesíthetünk vele.
Korlátlan ideig eláll.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A chiliket kimagozzuk és felaprítjuk. (Célszerű ezt a műveletet neylon kesztyűben végezni.)
  2. Hozzákeverjük a sóhoz.
  3. Mivel a paprika "vizes", a chilis sót tálkába tesszük és 2-3 nap alatt kiszárítjuk.
  4. Utána jól záródó üvegben tároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 807
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Motyola

Mióta szakács: 2010.02.04.
9 recept

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: fűszerek házilag
hasonló kategóriák: befőtt, télire, kompót

egyéb elnevezések

chilis só házilag

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

50 dkg
chili 5 db