r
Nosalty Logó

Barackos-sajtos csirkemell

NS
Barackos-sajtos csirkemell
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

501
Kalória
66.6g
Fehérje
9.8g
Szénhidrát
20.3g
Zsír
239.2g
Víz
217.4g
Koleszterin
600mg
Élelmi rost
7.3g
Cukor
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 501 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2005 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 147 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1444.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    754 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    239.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 501 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    266.5 g

Zsír

  • Összesen
    81 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    870 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5779.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1391 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    340 mg
  • Foszfor
    3015 mg
  • Nátrium
    743 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    39 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    956.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    584 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    97 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    849 mg
  • Retinol - A vitamin:
    515 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    758 micro
  • β-crypt
    173 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 2005 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.6 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    425.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    70.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 147 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemellet befűszerezzük a fűszersóval.
  2. Beletesszük a tepsibe a husit, fontos, hogy egy kis olajat rakjunk alá.
  3. 20 percig sütjük fóliával letakarva.
  4. Ha már megsült a husink, akkor rátesszük a barackdarabokat a husik tetejére, majd arra rá a szelet sajtokat, és visszarakjuk a sütőbe fólia nélkül, amíg el nem olvad a sajt, és meg nem pirul a széle.
  5. Ha megpirult, akkor kész is.:) Tálalhatjuk rizzsel vagy akár krumplipürével.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Egyszerű, gyors és nagyon finom.

További receptek

A legendás velős pirítós

A velős pirítós a magyar konyha egyik klasszikusa, amit már nagyszüleink is készítettek. Egyszerű, paraszti gyökerekkel bíró fogás, mégis különlegesnek számít, hiszen a velő ritkán ...

Hering András

Chimichurris csirke

A chimichurri csirke egy fantasztikus, dél-amerikai (tipikusan argentin) ihletésű étel, ahol a friss fűszernövényekből készült chimichurriszósz fűszerezi meg a csirkét. Az alábbi ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...