r
Nosalty Logó

Ázsiai csirkemell zöldspárgával

Glaser
Ázsiai csirkemell zöldspárgával
adag
Idő
p
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

379
Kalória
42.8g
Fehérje
6.9g
Szénhidrát
20g
Zsír
295.1g
Víz
127.8g
Koleszterin
3.2g
Élelmi rost
3.6g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 379 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 757 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 89 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    710.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    295.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    725 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1122 micro
Összesen 379 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.6 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    903 mg
  • Nátrium
    182 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    590.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    1450 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2244 micro
Összesen 757 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    166.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    69 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    170 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 89 kcal

Elkészítés

  1. A húst kb. 4 cm-es darabokra vágjuk. 4 ek chiliszószt elkeverünk az ötfűszer-keverékkel, majd hozzákeverjük a húst, és kb. 10 percig hagyjuk pácolódni.
  2. A spárgát megtisztítjuk, a végeket levágjuk, majd srégen 3 cm hosszúságú darabokra vágjuk.
  3. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olaj felét. Hozzáadjuk a húst, magas hőmérsékleten kb. 5 percig pirítjuk, sózzuk. Közepes hőmérsékleten további 7 percig sütjük, kivesszük.
  4. A maradék olajat a pecsenyezsírhoz adjuk, felforrósítjuk, rászórjuk a spárgát, és közepes hőmérsékleten kb. 8-10 percig sütjük. A spárgához kavarjuk a maradék 1 ek chiliszószt, sóval fűszerezzük.
  5. A spárgához adjuk a húst, felmelegítjük. Megszórjuk korianderzölddel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 22 p

Mielőtt a maradék chiliszószt a spárgához adnánk, megszórhatjuk a spárgát 1 ek szezámmaggal is.

További receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hankusz Sára

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...