Nem győzi fogadni a vendégeket a vegánokat kitiltó étterem
Egészen hihetetlenül reagáltak a vendégek arra, hogy a sztárséf kitiltotta a vegánokat az étteremből.
NosaltyEgészen hihetetlenül reagáltak a vendégek arra, hogy a sztárséf kitiltotta a vegánokat az étteremből.
NosaltyA híres sztárséf és felesége ismét örök hűséget fogadott egymásnak.
NosaltyHa arról van szó, Rácz Jenő dicsér, de ha a versenyzőket ráncba kell szedni, akkor is felveszi a kesztyűt. Ilyen volt a Konyhafőnök kezdetén.
NosaltyA sztárséf Instagrammon mutatta meg új irodáját, a képről pedig az is kiderült, milyen emlékek kerültek fel a falra.
NosaltySárközi Ákos cseppet sem finomkodott versenyzőjével a Konyhafőnök tegnapi adásában.
NosaltyRácz Jenő nagyon aranyos fotót osztott meg kislányával, melyen éppen a Konyhafőnök VIP adását nézik közösen.
NosaltyNovember 8-án nem kisebb séf tartja születésnapját, mint a szókimondó, kívülről keménynek tűnő, mégis úgy hírlik, vajszívű Gordon Ramsay. Tiszteletére legjobb vagy éppen legérdekesebb konyhai tanácsaiból, trükkjeiből szemezgettünk.
NosaltyMúlt és jelen tökéletes harmóniában egyesül a főváros legújabb ékkövében. Matild Café & Cabaret néven tér vissza Budapest társasági és kulturális színterére. A gasztronómiai koncepcióért a világhírű séf, Wolfgang Puck felel.
NosaltyBár a New York Palota Salon nevű étterme sajnos bezárt a pandémia miatt, Wolf András hamarosan egy újszerű fine dining koncepcióval tér vissza Budapest egyik legkülönlegesebb helyére.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.