Emlékszel még rá? Így debütált először Rácz Jenő, mint zsűritag

Ha arról van szó, Rácz Jenő dicsér, de ha a versenyzőket ráncba kell szedni, akkor is felveszi a kesztyűt. Ilyen volt a Konyhafőnök kezdetén.

Rácz Jenő 2018 óta zsűrizik A Konyhafőnök VIP-ben. A 32 éves, Michelin-csillagos séf 2018 óta tagja A Konyhafőnök VIP zsűrijének, akkor így debütált a műsorban:

Rácz Jenő 2018-ban, A Konyhafőnök zsűritagjaként

Dolgos hétköznapok, kiegyensúlyozott magánélet

Rácz Jenő saját éttermet vezet, emellett egy másik neves Michelin-csillagos étterem vezető séfje, ennek ellenére nemcsak A Konyhafőnök VIP-ben láthattuk az elmúlt években, hanem például a Nyerő Párosban is, ahol feleségével, Gyuricza Dórával meg is nyerték a vetélkedőt.

„A kapcsolatunkra nézve abszolút pozitív hatással volt a műsor. A beköltözés előtt szinte biztos voltam benne, hogy nem lehet már ennél erősebb a szerelmünk, de Dóri olyan sokat bizonyított, hogy azt mondhatom, még szorosabb a kapcsolatunk, és lehetett tovább fokozni az érzelmeinket. Mi alapvetően egy burokban éljük a számunkra tökéletes életünket, óriási összhangban és békében. Ebben a burokban csak mi vagyunk, a külső hatások itt nem érintenek, azokat kint hagyjuk. A Nyerő Párosban össze voltunk zárva hét másik párhoz, alkalmazkodni kellett egymáshoz, ráadásul nem lehetett kint hagyni a konfliktust, hiszen együtt éltünk. Azt gondolom, hogy végig kiálltunk egymásért és becsületesen küzdöttünk. Jó tudni, hogy jóban-rosszban kitartunk a másik mellett, és semmi nem tudja megingatni a szerelmünket” – mondta akkor Rácz Jenő, akinek Dórival közös kislánya, Kamilla ez év áprilisában látta meg a napvilágot.

Címlapkép: Sajtóklub

Szerző: Németh Orsi


Még több cikk a híres séfről:

Címlapról ajánljuk

További cikkek