7 habos sütemény, melyet élvezettel habzsolunk

Egy nagy habos sütemény mindenki leghőbb álma, különösen, amikor elindítjuk a hetet. Kerüljön most ez a tányérra, és habzsoljuk be hatalmas élvezettel.

A habos sütemények egyszerűen mesések. Olyan, mintha egy fantasztikus krémfelhőt falatoznánk. Teljesen mindegy, hogy egy régi klasszikust készítesz el, vagy valamilyen nemzetközi variációt, a lényeg, hogy habos sütemény legyen.

 1. 1.

  Hevesi krémes

 2. 2.

  Baracklekváros kardinális

 3. 3.

  Almás habos sütemény

 4. 4.

  Női szeszély almalekvárral

 5. 5.

  Habkönnyű felhő szelet

 6. 6.

  Hagyományos Kati szelet

 7. 7.

  Triplatejes sütemény (Tres leches cake)

Még több habos sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek