Mit főzzek ma? Spanyol fokhagymaleves, részeges csirke és fahéjas kocka a menü

A mai menüben pompás ételek szerepelnek, melyekre még a legfinnyásabbak sem tudnak nemet mondani.

Az első fogás rögtön egy különleges spanyol fokhagymaleves lesz, majd jöhet egy mennyei részeges csirke, a menüt pedig egy gyorsan elkészíthető fogással zárjuk, mely nem más, mint egy fahéjas kocka. Jó étvágyat!

ELŐÉTEL

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek