-
1.„Nem tudom, hány kiskanál só kell bele, mert azt a kezem tudja” – Bódi Margóval beszélgettünk
-
2.„Amikor kérdezik a vendégeink, hogy mi a ház specialitása, azt szoktam mondani, hogy amit az étlapon látnak, mindegyik" – megnyitott az Opium
-
3.„A finom étel nem csak egy szűk réteg kiváltsága, nem szeretjük a fine dining kifejezést” – A falusi fine dining világába kalauzolt el Balogh Ildikó, a Góré tulajdonosa
-
4.„Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma Mamagésával beszélgettünk a főzésről és kvantumfizikáról
-
5.„Ordítozásnak nincs helye a konyhán" – a Pajta új séfjével, Akács Istvánnal beszélgettünk
-
6.„A pizzatészta olyan, mint egy gyerek: minden pillanatban oda kell rá figyelni" – interjú Sajben Csabával
-
7.„Nincs benne semmilyen kézműves vonal, csak a hús, egy jó zsemle meg egy jó szósz" – interjú Tóth Simonnal, a Simon's Burger megálmodójával
-
8.„Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan szép az élet” – Csapody Balázzsal, a Kistücsök - Food & Room **** tulajdonosával beszélgettünk
-
9.„Ez nem diéta és nem fogyókúra, hanem arról szól, hogyan tudod magad egészségesre enni” – az első magyar gluténmentes-TÉNÉ étteremben, a Zöldben jártunk
-
10.„Szerintem a különutasság miatt szokták azt gondolni rólam, hogy nagyképű vagyok. Kicsit igaz is volt" – interjú Bíró Lajossal
Címlapkép: Bódi Margó / TV Paprika