Magyar siker – Hazai séf a világ TOP 100 legjobbja között

A világ egyik legrangosabb gasztronómiai ranglistáján, a The Best Chef TOP 100-on ma hajnaltól már magyar nevet is olvashatunk.

Idén is elkészült a The Best Chef Awards végleges, 100 séfet rangsoroló listája, amelyen idén egy magyar nevet is olvashatunk, mégpedig Tóth Szilárdét. A SALT Budapest Michelin-csillagos étterem séfje így egy igen jelentőségteljes elismerésben részesült a szakmabeliektől, ugyanis a kiválasztásban és szavazásban részt vettek a gasztronómia legnagyobb nevei.

Magyar siker – Hazai séf a világ TOP 100 legjobbjai között

Tóth Szilárd olyan elismert séfek mellett foglalhatta el jól megérdemelt helyét a TOP 100-as ranglistán, mint Ana Roš, René Redzepi és Massimo Bottura.

A The Best Chef szervezet 2015 óta teremt lehetőséget a csúcsgasztronómia szereplőinek a találkozásra, eszmecserére, egymástól tanulásra. Egyszerre támogatják a feltörekvő tehetségeket is, mellette azonban a hagyományok tiszteletét sem felejtik el: hisznek abban, hogy míg az újak tanulhatnak az „öregektől”, addig cserébe inspirálhatják, motiválhatják az előttük járókat.

A díjkiosztóra először 2017-ben került sor Varsóban. A végleges listát kétszintes szavazással hozzák létre a gasztronómia világának elismert szakemberei: séfek, újságírók, kritikusok, fényképészek.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

6 vega/vegán étterem, ahonnan ünnepi finomságokat rendelhetünk

Feszül némi ellentmondás a karácsony és a húsmentes fogalmak között, de nem mindenki számára. Az alábbi éttermek is bizonyítják, hogy igenis készülhetnek ínycsiklandó ünnepi menük húsmentesen. Íme, 6 vidéki és fővárosi étterem, ahol vegetáriánus és vegán finomságok készülnek az ünnepekre!

Nosalty

További cikkek