salt budapest

Lélegzetelállító helyen borozhatunk Budapesten: nyit a SALT étterem borbárja, a...

Finom borokat inni, és Budapest nevezetességeit a magasból csodálni? Igen, ez a két dolog most már egyszerre is lehetséges, mégpedig a SOLID-ban, a SALT étterem "kistestvérében". A kellemes hangulatú bár a Hotel Rum hetedik emeletén kapott helyet, ahol különleges borválaszték vár a vendégekre, akik a SALT séfje által összeállított menüből választhatnak társat az ital mellé.

Nosalty

Hogyan tovább? – Így élték meg a féléves zárást és...

Csaknem féléves zárás után újra kinyithattak az éttermek, április utolsó hétvégéjén pedig valóságos tömegek rohamozták meg a kitelepült vendéglátóhelyek teraszait. Az elmúlt fél év viszontagságairól, a nyitásra való felkészülésről és a vendéglátóipar pandémia utáni életéről kérdeztünk szakmabelieket Hogyan tovább? - című sorozatunk legújabb részében.

Masszi- Rigó Csilla

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.