Hatalmas nemzetközi elismerést kapott ez a magyar étterem
Egy világhírű utazási magazin a világ 50 olyan étterme közé választott egy magyar éttermet, ahová muszáj ellátogatni, mielőtt meghalunk.
NosaltyEgy világhírű utazási magazin a világ 50 olyan étterme közé választott egy magyar éttermet, ahová muszáj ellátogatni, mielőtt meghalunk.
NosaltyNem kifejezetten csinos környék, mégis megannyi kisebb-nagyobb étterem és kajálda bújik meg benne, mely abszolút említésre érdemes. Ezúttal a Keleti Pályaudvar vonzáskörzetét térképeztük fel.
NosaltyMindig fogós kérdés, hova kalauzoljuk el régóta külhonban élő rokonainkat, Magyarországra látogató barátainkat. Ilyenkor a legokosabb nem egy olasz trattoriába vagy sushizóba vinni őket, hiszen mi másra is volnának kíváncsiak, mint arra a konyhára, ami csak itt érhető el, és rólunk, magyarokról mesél... De miért is olyan nehéz ügy ez?
NosaltyBoldog születésnapot a 79 éves Rosenstein Tibornak! Lessétek meg, hogyan lepte meg őt fia, Róbert.
NosaltyMegkérdeztünk néhány fontos hazai séfet, gasztronómiában mozgó vendéglátót, hogy milyen ételeket fogyasztanak karácsonykor, mik azok a fogások, melyek nélkül nem lehet teljes az ünnep. És az is kiderül, hogy az egész éves főzés és figyelő vendéglátás ellenére beállnak-e a konyhába a készülődések idejére.
Pákozdi NóraEgész pulykát sütni nem a legegyszerűbb feladat: a melle könnyen kiszárad, a comb kemény maradhat, hosszú ideig tart az elkészítése, és ha nem sikerül, az legalább olyan maradandó élmény, mint amikor tökéletesen készül.
Nábelek ZsófiA Rosenstein vendéglőben már rengeteg híresség megfordult, most viszont egyszerre két neves színész is meglátogatta a neves budapesti éttermet.
NosaltyA Rosenstein Vendéglő, bár most nem ültetheti asztalhoz vendégeit, e hét szombaton egy igazi pop-up étteremben várja a kulináris élményre vágyókat.
NosaltyValami könnyed, fanyaran édes édességet szeretnél ma fogyasztani? Akkor készüljön egy finom túrógombóc, mely igazán pihe-puha állagával varázsol majd el!
NosaltyMi nagyon odavagyunk a rizses egytálételekért, mert annyiféleképpen lehet őket variálni. Készíthetünk például sült céklás verziót, klasszikus bácskai rizses húst, selymes rizottót vagy különleges prasorizot.
NosaltySzuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
NosaltyÖsszeválogattunk néhány receptfotót a Nosalty oldaláról. Kíváncsiak vagyunk, te felismered-e a képek alapján az ételeket!
Szupergyorsan elkészíthető fogásokkal jelentkezünk, hogy minden másra is jusson ma időd.
Szeretnél a strandszezon előtt megszabadulni néhány kilótól? Csupán néhány dologra kell odafigyelned lefekvés előtt, hogy ez sikerüljön.