Hollywoodi sztárokat kaptak lencsevégre egy pesti vendéglőben

A Rosenstein vendéglőben már rengeteg híresség megfordult, most viszont egyszerre két neves színész is meglátogatta a neves budapesti éttermet.

Szeptember végén érkezett Magyarországra Willem Dafoe és Mark Ruffalo. A két amerikai színész a Poor Things című film forgatása miatt tartózkodik jelenleg is hazánkban, a hétvégén pedig nem akárhol, hanem a budapesti Rosenstein vendéglőben tettek látogatást.

Rosenstein Tibor és Róbert tradicionális zsidó és magyar ételeit felsorakoztató éttermében már rengeteg híresség fordult meg több mint 25 év alatt. Járt itt már Steven Spielberg, Robert De Niro, Helen Mirren és Glenn Close is, az étteremnek pedig nemcsak itthon, külföldön is nagy híre van, az amerikai filmesek ugyanis úgy tűnik, jó szívvel ajánlják kollégáiknak a Rosensteint.

Arról ugyan nincsenek hírek, mit fogyasztott a két színész, a következő hetekben azonban még érdemes nyitott szemmel járni Budapest utcáin, Dafoe, Ruffalo és a szintén most készülő film harmadik főszereplője, Emma Stone ugyanis még jó ideig hazánkban forgatnak.

Címlap: Facebook/ Rosenstein vendéglő


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.