Mit főzzek ma? Gulyásleves, céklás hajdinasaláta és palacsinta a mai menü

A mai menü egy gazdag levessel indul, majd jöhet egy ínycsiklandozó saláta, a végére pedig egy klasszikus magyar desszert, melyet kicsik és nagyok egyaránt szeretnek.

Jöhet a mai menü? Az első fogás egy alföldi gulyásleves lesz, majd érkezik egy céklás hajdinasaláta, végül pedig palacsinta, melyet teljesen rátok bízunk, mivel töltötök meg.

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...