Mit főzzek ma? Gulyásleves, céklás hajdinasaláta és palacsinta a mai menü

A mai menü egy gazdag levessel indul, majd jöhet egy ínycsiklandozó saláta, a végére pedig egy klasszikus magyar desszert, melyet kicsik és nagyok egyaránt szeretnek.

Jöhet a mai menü? Az első fogás egy alföldi gulyásleves lesz, majd érkezik egy céklás hajdinasaláta, végül pedig palacsinta, melyet teljesen rátok bízunk, mivel töltötök meg.

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?