környezetvédelem

Ezért nem mindegy, melyik kávét veszed le a polcról a...

Mindegy, hogy mindennapos vagy alkalmi fogyasztók vagyunk, biztosan vannak olyan tényezők, amelyek fontosak számunkra a kávénk kiválasztásánál. Azonban az íz, az ár vagy az erősség mellett érdemes lehet figyelembe venni a fenntarthatóságot is, és elkötelezni magunkat egy olyan márka mellett, amelyik határozottan kiáll a jövőnk megőrzésének ügyéért.

Nosalty

Így kötheted össze a konyhai spórolást a bolygóvédelemmel

2023-ban egyre nagyobb nyomásként élhetünk meg két (sajnos egyáltalán nem pozitív) dolgot: az egyik a folyamatos drágulás, a másik pedig a bolygónk továbbra sem javuló helyzete. De mi a kapcsolat ezek között? Nem borzasztóan drága zöld-öko-bio-mentes módon főzni és étkezni? A Januári Fogadom sorozat utolsó részében kiderül.

Lakos Benedek

5 lépés a zöld ajándékozás felé

Egyetérthetünk abban, hogy a karácsony mostanra kissé elveszítette eredeti jellegét – így sokaknál a szeretet helyett a költekezésről, a családi összejövetelek helyett a stresszes ajándékbeszerző körutakról szól. Ez azonban nemcsak a léleknek, de a környezetnek sem tesz jót. Néhány okos döntéssel viszont változtathatunk ezen!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!