konyhai trendek

A kevesebb több – Így ne zsúfold tele a (kis)...

Ha konyháról van szó, a nagyobb nem mindig jobb. A legtapasztaltabb szakácsok is tudják, hogy nem feltétlenül van szükségünk rengeteg helyre vagy túl sok felszerelésre ahhoz, hogy lenyűgöző fogásokat készítsünk. Sokszor elég a kis konyha is. De hogy ne zsúfoljuk tele?

Mucsi Blanka

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...