5 konyhai trend, melyet ideje elfelejteni

Bár ezek a trendek lenyűgözőek, nem biztos, hogy annyira praktikusak, mint hisszük...

A különböző konyhai trendekbe nem nehéz beleszeretni, hiszen elképesztően látványosak tudnak lenni, azonban érdemes átgondolni, hogy 10-15 év múlva is tetszenek-e majd, valamint hogy elég praktikusak-e. Nézzük, melyek azok a konyhai trendek, melyeket jobb elfelejteni, ha éppen most tervezed a kis főzőteredet.

Forrásunk volt.


Ezek a trendek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili