japán

Az alig ismert ételízesítő, amitől minden dupla olyan finom

A japán ízekkel és fűszerekkel egyre szorosabb barátságot kötünk mi, magyarok is, a különböző szójaszószok, a sushi és társai itthon is kedvelt finomságok. A misot legtöbben csak levesként ismerik, pedig ez a japánok egyik ősi és rendkívül sokoldalúan használt fűszere, ami nemcsak ázsiai fogásokban remek. Használjuk a saját konyhánkban is!

Szekeres Dóra

7 "otthon is menni fog" sushi, amivel bárkit lenyűgözhetsz

Nem kell félni a sushitól, tulajdonképpen egy végtelenül egyszerű találmány, ráadásul nagyon finom is. Ha nem akarunk rendelni, de mégis megkívántunk párat a kis japán tekercsekből, készítsük el őket otthon. Bónusz: a családnak, barátoknak le fog esni az álluk a konyhatudományunktól.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek